Helaas hebben wij, door de aangescherpte corona-maatregelen, moeten besluiten om het Young Network Event en Rotary in Music te verplaatsen naar een nader te bepalen datum.

Het belangrijkste voor nu is dat we gezamenlijk Corona snel onder controle krijgen zodat we weer kunnen genieten van evenementen zoals het Young Network Event en Rotary in Music.

Zodra dat het geval is en wij een nieuwe datum hebben bepaald zullen wij u direct informeren.

Als u zich al had aangemeld zullen wij u per e-mail of brief persoonlijk op de hoogte brengen en houden.

Zodra wij meer duidelijkheid hebben over een nieuwe datum zullen wij deze ook via de website communiceren.

We hopen u spoedig alsnog te mogen begroeten in het Muziekgebouw.

Met vriendelijke groet,

Geert Hurks