Tot op het heden is het Young Network event uitverkocht.

Wij raden je aan deze pagina goed in de gaten te houden, want er komen mogelijk nog extra kaarten vrij!

Maandagmiddag 7 november 2022, Aanvang 15.00 uur

Locatie: Ceremoniehuis de Paterskerk, onderdeel van DOMUSDELA

Ja, ik wil graag deelnemen aan het Young Network Event (incl. middagprogramma, netwerkborrel, netwerkbuffet en toegang tot Rotary in Music)

Graag ontvang ik het volgende aantal toegangskaarten ad. €195,- excl. BTW per stuk:
    Helaas ben ik verhinderd. Toch wil ik graag de goede doelen ondersteunen met een donatie van
    , welke ik zal overmaken op bankrekeningnummer NL18FVLB 0225 0653 98 t.n.v. Stichting Rotary Soeterbeek Community Service.

“Indien u voor uw partner of relatie(s) extra kaarten wilt bestellen voor Rotary in Music dan kan dat via de aanmeldpagina van Rotary in Music: rotaryinmusic.nl/aanmelden. Om ervoor te zorgen dat deze personen in het Muziekgebouw naast of bij u in de buurt zitten kunt u dit vermelden in “uw bericht” op diezelfde aanmeldpagina. Wij zorgen dat u bij elkaar wordt geplaatst.”

captcha

• U ontvangt binnen enkele weken een bevestiging alsmede de factuur van uw aanmelding
    • Young Network Event wordt georganiseerd door de Stichting Rotary Soeterbeek Community Service. De factuur zal door deze Stichting worden toegestuurd.
    • De toegangskaarten worden u uiterlijk twee weken voor het evenement toegestuurd op het door u aangegeven adres.
    • U kunt parkeren in de parkeergarage van de Heuvelgalerie.
      Uitrijkaarten kunnen bij de garderobebalie van het Muziekgebouw worden gekocht.
    • Indien het evenement om wat voor reden dan ook niet doorgaat zal het reeds betaalde bedrag direct worden teruggestort, tenzij de deelnemer instemt om het reeds betaalde bedrag, of een deel daarvan, te bestemmen voor de Goede Doelen.

Secretariaat Young Network Event
    T.a.v. Fabienne Vermeer