Dinsdag 19 November 2019 in Muziekgebouw Eindhoven

Indien u zich aan wilt melden voor de Rotary in Music 2019 vul dan onderstaande keuze in.

Hoofdsponsor - 60 kaarten - € 9500,- excl. BTW

Sponsor - 30 kaarten - € 4750,- excl. BTW

Ambassadeur - 6 kaarten - € 995,- excl. BTW

Graag ontvang ik het volgende aantal toegangskaarten ad. €95,- excl. BTW per stuk:
Helaas ben ik verhinderd. Toch wil ik graag de goede doelen ondersteunen met een donatie van
, welke ik zal overmaken op bankrekeningnummer: NL63FVLB0226807096 , t.n.v.: Rotaryclub Eindhoven Soeterbeek.

Ik stel graag loterijprijzen ter beschikking & zou graag willen dat u hiervoor contact met mij opneemt.

“Indien u reeds een kaart of meerdere kaarten heeft voor het Young Network middagprogramma en u besteld extra kaarten voor uw partner of relatie(s) wilt u dan in “uw bericht” hieronder aangeven of alle personen naast of bij elkaar moeten zitten in het Muziekgebouw. Wij zorgen dat u bij elkaar wordt geplaatst.”

• U ontvangt binnen enkele weken een bevestiging alsmede de factuur van uw aanmelding
  • De toegangskaarten worden u uiterlijk twee weken voor de voorstelling toegestuurd op het door u aangegeven adres.
  • U kunt parkeren in de parkeergarage van de Heuvelgalerie.
    Uitrijkaarten kunnen bij de garderobebalie van het Muziekgebouw worden gekocht.

Secretariaat Rotary in Music
T.a.v. Anke Tielemans