Er zijn 6 manieren om deel te nemen aan deze benefietavond

Ook dit jaar zijn alle consumpties (excl. sterke dranken) in de prijs inbegrepen.

Dit betekent dat u en uw gasten een volledig onbezorgde avond hebben!

1. Hoofdsponsor – 60 kaarten – € 9500,- excl. BTW
  2. Promotor – 30 kaarten – € 4750,- excl. BTW
  3. Ambassadeur – 6 kaarten – € 995,- excl. BTW
    Uw privileges als Hoofdsponsor, Promotor of Ambassadeur kunt u hier vinden.
  4. Losse kaarten – € 95,- excl. BTW per stuk
  5. Loterijprijzen
    U kunt ook loterijprijzen ter beschikking stellen. Voor vermelding op het podium dienen deze ten minste een waarde te vertegenwoordigen van € 500,-. U kunt hiervoor contact opnemen met,
    secretariaat Rotary in Music
    info@rotaryinmusic.nl
  6. Donatie
    Bij verhindering kunt u toch de Goede Doelen steunen met een donatie, welke u ovv “Donatie Rotary in Music 2019” kunt overmaken op bankrekeningnummer: NL63FVLB0226807096, t.n.v.: Rotaryclub Eindhoven-Soeterbeek.

3 gemakkelijke manieren om u in te schrijven.

1. E-mail: info@rotaryinmusic.nl
    Gelieve aan te geven wat u wilt bestellen en uw NAW gegevens toe te sturen.
  2. Website: rotaryinmusic.nl/aanmelden
  3. Telefonisch: 040-2591056, secretariaat Rotary in Music

U ontvangt binnen enkele weken een bevestiging alsmede de factuur van uw aanmelding.

De toegangskaarten worden u uiterlijk twee weken voor de voorstelling toegestuurd naar het door u aangegeven adres.