Rotary in Music

Rotary in Music behoort inmiddels tot een van de belangrijkste netwerkevenementen van Eindhoven en omgeving. Rotaryclub Eindhoven Soeterbeek organiseert dit feestelijke evenement nu al voor de 29ste keer in Muziekgebouw Eindhoven. U beleeft een bruisende muziekavond en u ontmoet er een ondernemend, bestuurlijk en betrokken netwerk uit de regio Eindhoven. En zoals elk jaar is er weer een topartiest. Eerder waren dat o.a. Andre Rieu, Oleta Adams, BLØF, Randy Crawford, Jamie Cullum, Ilse de Lange, Guus Meeuwis, Gregory Porter, Caro Emerald en Racoon. Dit jaar maakt Miss Montreal haar opwachting met een spetterende show. Kortom, een avond die u niet mag missen!

Fundraising voor Goede Doelen

Rotary in Music is veel meer dan een fantastische avond voor u en uw gasten. De avond staat namelijk allereerst in het teken van de fundraising voor Goede Doelen. Vele duizenden mensen hebben de afgelopen bijna 30 jaar deelgenomen. Samen hebben zij al ruim € 750.000 bijeen gebracht voor prachtige projecten en hartverwarmende initiatieven gericht op mensen uit onze regio die extra steun verdienen. Denk aan  Inloophuis ‘de Eik’, het Jeugd Sportfonds, Stadsakkers Eindhoven, Hospice de Regenboog, Voedselbank Eindhoven, de Weekendschool en nog vele anderen. De Goede Doelen die dit jaar een bijdrage van ons allen mogen ontvangen zullen op korte termijn bekend worden gemaakt.

Ik nodig u dan ook van harte uit om mee te doen, als Sponsor, als Promotor of als Ambassadeur en om met uw vrienden en relaties te genieten van een onvergetelijke avond. Wij ontvangen u graag persoonlijk!

Namens alle leden van Rotaryclub Eindhoven Soeterbeek,

Edzo Doeve